Βόλτα Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη: Η ένταση με περαστικούς, το τσίπουρο και τα χαμόγελα με σκυλάκι

Βόλτα Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη: Η ένταση με περαστικούς, το τσίπουρο και τα χαμόγελα με σκυλάκι

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε σήμερα (28.10.2024) βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της περιοδεία του στην πόλη, στην Ημαθία και στην Θεσσαλία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε τη βόλτα του στη Θεσσαλονίκη από τη συμβολή των οδών Παύλου Μελλά και Μητροπόλεως και κατέληξε στην οδό Φιλικής Εταιρείας, σε γνωστή καφετέρια.  

Όπως μπορείτε να δείτε στα πλάνα που ακολουθούν, η αρχή δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δέχτηκε λεκτική επίθεση από μέλη ακροδεξιάς ομάδας, ωστόσο, στη συνέχεια ηρέμησαν τα πνεύματα. 

Πολύς ήταν ο κόσμος που υποδέχτηκε θερμά τον κ. Κασσελάκη, μ’ εναγκαλισμούς, φιλιά και selfies, ενώ σε κάποια στιγμή σταμάτησε για να χαϊδέψει ένα σκυλάκι.

Όπως μπορείτε να δείτε, όταν σταμάτησε σε μια ταβέρνα για να χαιρετήσει τον κόσμο, μια παρέα τον κέρασε τσίπουρο, ενώ λίγο παρακάτω δέχτηκε ευχές για καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα. 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

To άρθρο Βόλτα Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη: Η ένταση με περαστικούς, το τσίπουρο και τα χαμόγελα με σκυλάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr