Τσίπρας στην Άρτα: Τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν «ταχυδρομεία» με συστημένο λογαριασμό στο Μαξίμου

Τσίπρας στην Άρτα: Τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν «ταχυδρομεία» με συστημένο λογαριασμό στο Μαξίμου

Μήνυμα για τις επικείμενες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή (18.05.2022) έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την Άρτα. Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει οι πολίτες να στείλουν συστημένο τον λογαριασμό στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».

Αναφερόμενος στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, 18 Μαΐου, και απευθυνόμενος στους πολίτες της Άρτας, ο Αλέξης Τσίπρας διαμήνυσε: «Ας είναι η Κυριακή που έρχεται η πρώτη από τις δύο σημαντικές για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Την Κυριακή στις 15 και την Κυριακή των εκλογών, όποτε ο κ. Μητσοτάκης αποφασίσει να στήσει τις κάλπες για να δει ποια θα είναι η απάντηση του ελληνικού λαού».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κάλεσε όλους τους πολίτες σε συμμετοχή στη διαδικασία της Κυριακής, λέγοντας ότι «θέλουμε τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 “ταχυδρομεία” μέσα από τα οποία οι πολίτες θα στείλουν συστημένο τον λογαριασμό σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».

«Θέλουμε», υπογράμμισε, «το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής μαζί με το μήνυμα της ελπίδας να πάει από άκρη σε άκρη σε όλον τον τόπο». Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι ο πήχης είναι «να ξαναγυρίσει η ελπίδα στον τόπο».

Δείτε φωτογραφία του epiruspot.gr:

«Ήρθε η ώρα να γυρίσει πίσω ο λογαριασμός. Δεν ζητάμε να ανακαλύψουν λεφτόδεντρα, ζητάμε να κλαδέψουν τα κλεφτόδεντρα των φίλων τους που πλουτίζουν, των γαλάζιων golden boys που έχουν κάνει επέλαση στον δημόσιο πλούτο σαν τις ακρίδες», είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του.

«Ζητάμε», υπογράμμισε, «να επιστρέψει η δικαιοσύνη στη χώρα». Είπε ότι γνωρίζει πως θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα, αλλά και πως γνωρίζει πως «με δικαιοσύνη μπορούμε να δώσουμε στήριξη στους αδύναμους, στους μεσαίους, τους μη προνομιούχους. Αυτούς θέλουμε να εκφράσουμε».

Από την Άρτα ο κ. Τσίπρας έδωσε μια υπόσχεση στους πολίτες, όπως είπε: «Θα σταθούμε δίπλα σας και θα στηρίξουμε το δημόσιο ταμείο, να σταματήσει η λεηλασία, θα σταματήσει η κλεψιά και οι ανισότητες. Θα τα βγάλουμε πέρα, γιατί αυτός ο τόπος έχει δυνατότητες και αξίζει καλύτερα».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Τσίπρας στην Άρτα: Τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν «ταχυδρομεία» με συστημένο λογαριασμό στο Μαξίμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr