Τσεχία: Influencer μοίρασε 1 εκατ. δολάρια από ελικόπτερο – Δείτε το βίντεο

Τσεχία: Influencer μοίρασε 1 εκατ. δολάρια από ελικόπτερο - Δείτε το βίντεο

«Γενναιόδωρος» influencer στην Τσεχία έριξε στο πλήθος ένα εκατομμύριο δολάρια από ελικόπτερο που είχαν συγκεντρωθεί για μία φιλανθρωπική εκδήλωση.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα χωράφι κοντά στην πόλη Lysa nad Labem, σε φιλανθρωπική εκδήλωση – παιχνίδι (το διάσημο παγκοσμίως Onemanshow) που οργάνωσε ο δημοφιλής influencer και οικοδεσπότης, Kamil Bartoszek, πιο γνωστός ως Kazma.

Ο διάσημος Kazma, είχε οργανώσει έναν διαγωνισμό σύμφωνα με τον οποίο, εκείνος που θα έλυνε έναν γρίφο και θα έβρισκε την τοποθεσία όπου θα διανέμονταν το τεράστο χρηματικό ποσό, θα κέρδιζε το ένα εκατομμύριο δολάρια. Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και προσπαθούν να σπάσουν τον κωδικό και να διεκδικήσουν το βραβείο που θα τους άλλαζε τη ζωή.

Ωστόσο, καθώς η ώρα περνούσε και κανείς δεν το κατάφερε, ο influencer και οικοδεσπότης της εκδήλωσης αποφάσισε να μοιράσει τα λεφτά σε όλους, πετώντας τα από ένα ελικόπτερο. Στο σημείο επικράτησε ο απόλυτος χαμός, άνθρωποι μάζευαν λεφτά που έπεφταν από τον ουρανό, μέσα σε σακούλες με τον Kazma να κερδίζει αρκετούς νέους followers και επιπλέον δημοσιότητα, αφού έγινε viral.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταία Νέα

Πηγή: Taneagr