Τσακαλώτος: «Η έμφαση στο πρόσωπο και στην εικόνα έχει διεισδύσει εκεί που δεν το περίμενε κανείς»

Τσακαλώτος: «Η έμφαση στο πρόσωπο και στην εικόνα έχει διεισδύσει εκεί που δεν το περίμενε κανείς»

Σαφείς αιχμές άφησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε δηλώσεις του έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

O Ευκλείδης Τσακαλώτος ευχαρίστησε όλους και όλες επισημαίνοντας ότι η έμφαση στο πρόσωπο, η έμφαση στην εικόνα έχουν διεισδύσει πολύ εκεί που δεν το περιμένει κανείς έναντι στην ουσία της πολιτικής.

«Έδωσα μια μάχη με πολλούς συντρόφους και συντρόφισσες για τις ιδέες, για την ιστορία και για την προοπτική της Αριστεράς», δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από την Κουμουνδούρου και πρόσθεσε: «Κατά την άποψή μου μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε ουσιαστική αντιπολίτευση έναντι της καταστροφικής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ευχαριστώ από την καρδιά μου όσους βοήθησαν. Βάλαμε σημαντική παρακαθήκη. Παρ’όλα αυτά είμαι αναγκασμένος να πω ότι η μεταπολιτική, δηλαδή η έμφαση στο πρόσωπο και στην εικόνα έχουν διεισδύσει εκεί που δεν το περιμένει κανείς, δηλαδή στην ουσία της πολιτικής. Είναι προφανές ότι θα υπάρχει στη συνέχεια η ίδια επιμονή για την Αριστερά και την ουσία της πολιτικής. Σας ευχαριστώ».

To άρθρο Τσακαλώτος: «Η έμφαση στο πρόσωπο και στην εικόνα έχει διεισδύσει εκεί που δεν το περίμενε κανείς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr