Το βίντεο που δίχασε το ίντερνετ: TikToker «παραβιάζει» αυτοκίνητο σε λίγα δευτερόλεπτα

Το βίντεο που δίχασε το ίντερνετ: TikToker «παραβιάζει» αυτοκίνητο σε λίγα δευτερόλεπτα

«Φωτιές» έχει ανάψει στο διαδίκτυο ένα βίντεο, στο οποίο ένας άνδρας δείχνει πως μπορεί κάποιος να παραβιάσει το παράθυρο ενός αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας μόνο μια βεντούζα και μια ταινία.

Στο βίντεο που έχει ανέβει στο TikTok, ο άνδρας στέκεται μπροστά από την κλειδωμένη πόρτα του αυτοκινήτου όπου στο κάθισμα υπάρχει ένα μωρό-κούκλα. Σκοπός του είναι να δείξει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να σώσει το μωρό που είναι κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο.

«Η κύρια προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι να βγάλω αυτό το μωρό από το αυτοκίνητο» λέει ο άνδρας, ο οποίος βάζει τη βεντούζα πάνω στο τζάμι. Τοποθετεί περιμετρικά από την βεντούζα κομμάτια ταινίας, έτσι ώστε να μην του γλιστρήσει κατά την διάρκεια της διαδικασίας.

Στη συνέχεια με τα δύο χέρια σπρώχνει προς τα κάτω τη βεντούζα και το παράθυρο κατεβαίνει. Σε λιγότερο από ένα λεπτό η διαδικασία ολοκληρώνεται και η πόρτα ανοίγει.

Δείτε το βίντεο…

@paulvutvMan shows how he open car window with plunger♬ original sound – Paul Vu

Ωστόσο, αν και το βίντεο έχει δημιουργηθεί για καλό σκοπό, δηλαδή να μπορέσει κάποιος να ανοίξει ένα αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκεται μέσα εγκλωβισμένο μωρό, χωρίς να χρειαστεί να σπάσει το τζάμι, κίνηση που θα έθετε σε κίνδυνο το μωρό, αλλά και χωρίς να πρέπει να περιμένει την αστυνομία, πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν ότι δίνει σε επίδοξους ληστές έναν εύκολο τρόπο ώστε να παραβιάζουν οχήματα.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές από τη μέρα που δημοσιεύθηκε. Αρκετοί εντυπωσιάστηκαν με το συγκεκριμένο κόλπο και την ευκολία που κατεβαίνει το παράθυρο, λέγοντας πως την έχουν «πατήσει» αφήνοντας τα κλειδιά μέσα στο αυτοκίνητο.

Βέβαια, όπως αναφέραμε παραπάνω, υπήρξαν κι εκείνοι που αντέδρασαν, αφού θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο βίντεο δίνει τη δυνατότητα σε επίδοξους διαρρήκτες να παραβιάζουν με άνεση αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: Taneagr