Παρασκευή
09.12.2022

Το κορίτσι θα κληθεί να αναγνωρίσει και άλλους δράστες

Το κορίτσι θα κληθεί να αναγνωρίσει και άλλους δράστες

Τους άνδρες, οι οποίοι φέρονται να συνάντησαν και να κακοποίησαν σεξουαλικά την 12χρονης τον Κολωνό, φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει οι αρχές με αποτέλεσμα να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Νωρίτερα, διαβιβάστηκε από την Αστυνομία, στην 33η ανακρίτρια, ο φάκελος με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τον πρώτο κύκλο ερευνών του Τμήματος Ανηλίκων και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τα δέκα άτομα που πέρασαν το κατώφλι της ΓΑΔΑ αυτοβούλως, για τρεις τουλάχιστον από αυτούς φέρονται να έχουν προκύψει στοιχεία ότι δεν έμειναν μόνο σε συνομιλίες αλλά προχώρησαν και στο επόμενο βήμα, αυτό της δια ζώσης επαφής.

 «Κλειδί» σε αυτή τη φάση θα είναι η νέα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, η οποία θα κληθεί να αναγνωρίσει τους άνδρες που αναγκάστηκε να συναντήσει, με την ανακρίτρια να έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν αυτή την κατάθεση θα αναλάβει η ίδια ή η ψυχολόγος του Τμήματος Ανηλίκων, με την οποία το παιδί έχει αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης.

 Κομβικό ρόλο θα παίξουν και οι απαντήσεις που αναμένονται από την ψηφιακή εξέταση του κινητού της 37χρονης προφυλακισθείσας μητέρας.

Πηγή: Naftemporiki.gr