Παρασκευή
09.12.2022

Τι θα χρειαστείτε για να επιβιώσετε σε έναν πυρηνικό πόλεμο

Τι θα χρειαστείτε για να επιβιώσετε σε έναν πυρηνικό πόλεμο

Οσο ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και παραμένουν οι απειλές από τον ρώσο πρόεδρο Πούτιν για χρήση πυρηνικών όπλων, τόσο μεγαλώνει η ανησυχία για μία τέτοια εξέλιξη, η οποία θα προκαλούσε χιλιάδες θανάτους και πιθανότατα θα έφερνε τον κόσμο ένα βήμα πριν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ένας Βρετανός συγγραφέας, μίλησε για τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει σε ένα κιτ επιβίωσης για πυρηνικό πόλεμο.

Ο Taras Young, ο οποίος έγραψε τα βιβλία «Nuclear War in the UK» (Πυρηνικός πόλεμος στο Ηνωμένο Βασίλειο) και «Apocalypse Ready» (Έτοιμος για Αποκάλυψη), έφτιαξε ένα βίντεο με την εξής  λεζάντα:

«Προσπάθησα να φτιάξω ένα βασικό κιτ επιβίωσης για πυρηνικό πόλεμο χρησιμοποιώντας μόνο κομμάτια που μπορούσα να παραγγείλω online από προμηθευτές του Ηνωμένου Βασιλείου όπως το eBay και το Amazon. Παρακαλώ σημειώστε: Αυτό είναι απλώς λίγη διασκέδαση! Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα επιβιώσετε από έναν πυρηνικό πόλεμο, ακόμη και με αυτό το κιτ».

Το «πακέτο» που προτείνει ο Young περιέχει:  Ένα μεταλλικό εργαλείο ορύγματος, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αξίνα. Διαθέτει επίσης μια πυξίδα και ένα φτυάρι για το σκάψιμο σε προβληματικές καταστάσεις.

Το κουτί περιλαμβάνει επίσης μανταλάκια για σκηνές, έναν καθρέφτη με προσαρτημένη σφυρίχτρα για την προσέλκυση αεροσκαφών, καθώς και έναν αναπτήρα φωτιάς, ένα συρματόπριζο, ιωδιούχο κάλιο, δισκία καθαρισμού νερού και ένα μαχαίρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: Taneagr