Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος στο αυτοκίνητο που «βούτηξε» στην θάλασσα

Θεσσαλονίκη: Μάνα και γιος στο αυτοκίνητο που «βούτηξε» στην θάλασσα

Μητέρα και γιος πιθανολογείται ότι ήταν ο άνδρας και η γυναίκα, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή των Νέων Επιβατών, στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας, που ήταν ο οδηγός, ήταν 50 ετών ελληνικής καταγωγής, ενώ τα στοιχεία της γυναίκας δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

 

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την τελευταία πράξη του δράματος, που ζούσαν οι δυο τους τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το thestival,  πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα  ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.Μέχρι στιγμής, δεν έχουν προκύψει από τις έρευνες των αρχών στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Σημειώνεται πως μάνα και γιος  ήταν δεμένοι με χειροπέδες στο τιμόνι  αλλά και δεμένοι μεταξύ τους, ενώ έφεραν πάνω τους σακίδια γεμάτα με άμμο, που λειτούργησαν ως βαρίδιο.

Η πτώση του αυτοκινήτου σημειώθηκε στις 3 το απόγευμα.

Ο άνδρας φέρεται να πάτησε το γκάζι και έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα μπροστά στα μάτια αυτοπτών μαρτύρων που έμειναν αποσβολωμένοι από το θέαμα.

Πηγή: Naftemporiki.gr