Τέσσερις θάνατοι λουόμενων σε Άλιμο, Αρτέμιδα, Χαλκιδική και Λέσβο

Τέσσερις θάνατοι λουόμενων σε Άλιμο, Αρτέμιδα, Χαλκιδική και Λέσβο

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα σε Άλιμο, Χαλκιδική, Αρτέμιδα και Λέσβο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Λιμενικού Σώματος:

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή του Β΄ Αλιπέδου Αλίμου, 89χρονη  ημεδαπή. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Καλλιθέας Δήμου Κασσάνδρας, 84χρονη ημεδαπή. Στην ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης. 

Ακόμη, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την  παραλία Αρτέμιδος Αττικής, λουόμενη αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η γυναίκα, ήταν ηλικίας περίπου 75-80 ετών, άρτιας και κανονικής σωματικής διάπλασης αναστήματος περίπου 1,65 με μαύρα μαλλιά.  Η ανωτέρω διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Παράλληλα, ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήθυμνας  για περιστατικό απώλειας των αισθήσεων 84χρονου, κατά την έξοδο του από την θάλασσα, στην περιοχή παραλίας Πέτρας Λέσβου. Η ανωτέρω Λιμενική Αρχή ειδοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής κατά την μεταφορά του 84χρονου  με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας.

 

Πηγή: Naftemporiki.gr