Τάκης Θεοδωρικάκος: Τα πάντα για την ασφάλεια όλων των πολιτών – Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη

Τάκης Θεοδωρικάκος: Τα πάντα για την ασφάλεια όλων των πολιτών – Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επέστρεψε στην κυβέρνηση μετά τον… επεισοδιακό (λόγω Αποστολάκη) ανασχηματισμό και ανέλαβε ήδη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαδεχόμενος τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης (01.09.2021), ο νέος υπουργός Προ-Πο έστειλε το μήνυμα της επόμενης μέρας στο υπουργείο. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και δεσμεύτηκε πως θα κάνει τα πάντα για την ασφάλεια όλων των πολιτών «χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις και με σεβασμό στην δημοκρατική νομιμότητα».

Όλη η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Καλημέρα, καλό μήνα,

Μια νέα αποστολή ξεκίνησε με την ανάληψη των πολύ σημαντικών καθηκόντων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη. Δέσμευση μας να κάνουμε τα πάντα, για την ασφάλεια όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις και με σεβασμό στην δημοκρατική νομιμότητα. Στηρίζουμε ολόπλευρα τους άνδρες και τις γυναίκες, που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, την πυροσβεστική και την πολιτική προστασία. Τους ανθρώπους, που εργάζονται νύχτα και μέρα για την προστασία όλων και την αντιμετώπιση κάθε απειλής ενάντια στη ζωή και την περιουσία των πολιτών. Με ενότητα, σχέδιο, αλληλεγγύη και σκληρή δουλειά, δίνουμε τη μάχη για να νιώθουν και να είναι ασφαλείς οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας!». 

 

To άρθρο Τάκης Θεοδωρικάκος: Τα πάντα για την ασφάλεια όλων των πολιτών – Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr