Τα ερωτήματα της ΝΔ για την παραίτηση του Αλέξη Γεωργούλη – «Παραιτήθηκε ή αποπέμπφηκε;»

ΝΔ: Τα 20 fake news της ομιλίας Τσίπρα στη Βουλή

«Οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για τα γεγονότα με τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος δήλωσε παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά από «συκοφαντική καταγγελία εις βάρος του».

Η ΝΔ «βλέπει» αντιφάσεις στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Γεωργούλη και θέτει ερωτήματα για την παραίτηση του ευρωβουλευτή.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Αλέξη Γεωργούλη:

«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι παραιτήθηκε από την ευρωομάδα και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από αίτημα για άρση της ασυλίας του. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τέθηκε εκτός κόμματος ύστερα από ενημέρωση που είχαν σήμερα για καταγγελία εις βάρος του.

Σε τι ακριβώς αφορά η καταγγελία; Έγινε σήμερα για πρώτη φορά; Ο κ. Γεωργούλης παραιτήθηκε όπως λέει ο ίδιος ή αποπέμφθηκε όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Επειδή, προφανώς, οι λόγοι που οδηγούν έναν ευρωβουλευτή εκτός κόμματος είναι εξαιρετικά σοβαροί, οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ».

To άρθρο Τα ερωτήματα της ΝΔ για την παραίτηση του Αλέξη Γεωργούλη – «Παραιτήθηκε ή αποπέμπφηκε;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr