Παρασκευή
12.08.2022

ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος να κουνάει το δάχτυλο ο Μητσοτάκης, εκείνος «έπνιγε» τους πυροσβέστες στα χημικά

ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος να κουνάει το δάχτυλο ο Μητσοτάκης, εκείνος «έπνιγε» τους πυροσβέστες στα χημικά

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στους «πυροσβέστες της ξαπλώστρας» αφορούσε στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έμεινε… αναπάντητη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατά την εισήγησή του στο υπουργικό Συμβούλιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε περισσότερο σεβασμό για τους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη στο πεδίο και επί της ουσίας, «φωτογράφισε» τον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για τους «πυροσβέστες της ξαπλώστρας» που θεωρούν ότι οι φωτιές θα σβήσουν μόνες τους.

«Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν πήρε κανένα μάθημα από τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές που έκαναν στάχτη 1,3 εκατ. στρέμματα, αλλά φέτος τη στιγμή που συντελείται ξανά μια τεράστια οικολογική καταστροφή έχει το θράσος να κουνάει και το δάχτυλο», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχει το θράσος να εγκαλεί την αντιπολίτευση που αναδεικνύει τις ανεπάρκειές τους – όταν μόλις πριν λίγο καιρό οι ίδιοι δήλωναν πανέτοιμοι – για έλλειψη σεβασμού προς τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη στο πεδίο», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι είναι «ο ίδιος που έπνιγε τους πυροσβέστες στα χημικά και τους κατάβρεχε με τις αύρες, ο ίδιος που τους έχει αφήσει χωρίς καμία στήριξη με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, ο ίδιος που τους έχει αφήσει χωρίς συντονισμό».«Μετά τις θριαμβολογίες πάνω στα καμένα της Πεντέλης, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση για να πετάξει από πάνω του την ευθύνη και για τη φετινή καταστροφή», καταλήγει.

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος να κουνάει το δάχτυλο ο Μητσοτάκης, εκείνος «έπνιγε» τους πυροσβέστες στα χημικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr