ΣΥΡΙΖΑ: Να μη μιλάει ο Μητσοτάκης για τοξική αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ: Να μη μιλάει ο Μητσοτάκης για τοξική αντιπολίτευση

Την άποψη ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να επενδύσει στα σενάρια ακυβερνησίας της χώρας, τρομοκρατώντας τους πολίτες, υποστηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου «ότι ο Αλέξης Τσίπρας αμφισβητεί τη δημοκρατική ομαλότητα της μεταπολίτευσης», κατηγορώντας τον  για τραμπισμό.

«Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά πως το πάρτι έφτασε στο τέλος του. Και τώρα στο τέλος θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ. Θα κάνει και θα πει αθλιότητες που κάθε προηγούμενος πρόεδρος της ΝΔ θα ντρεπόταν. Όπως ακριβώς, δηλαδή, έκανε ο Τραμπ» ανέφεραν χαρακτηριστικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα βάζουν θέμα ισότιμης εκπροσώπησης όλων των κομμάτων στα ΜΜΕ από τη στιγμή που εν δυνάμει βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο.

«Δεν γίνεται ο κ. Μητσοτάκης να προσπαθεί να πάμε σε εκλογές σε συνθήκες σιγής ασυρμάτου. Αυτό θέλει να κάνει, να μην μιλάει κανείς και η αντιπολίτευση να μην κάνει αντιπολίτευση», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου και πρόσθεσε:

«Είναι προφανές ότι έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο, την έχει ανοίξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του, τα στελέχη της ΝΔ βγαίνουν στις τηλεοράσεις και δίνουν ημερομηνίες εκλογών, υπουργοί και βουλευτές της κάνουν προεκλογική εκστρατεία, ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για περίοδο 3 μηνών. Αν ο κ. Μητσοτάκης, όπως φαίνεται, έχει αποφασίσει να πάει σε εκλογές δεν μπορεί να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια με αυτό το θέμα, οι εκλογές δεν είναι επικοινωνιακό τρικ».

Η κα Αχτσιόγλου σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ανακοινώσει ημερομηνία εκλογών και να προχωρήσουμε με τους όρους μιας κανονικής προεκλογικής περιόδου, με ισοτιμία στην έκφραση των κομμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών και να πάρουν τα πράγματα τον θεσμικό τους δρόμο. Δεν γίνεται η εκπροσώπηση των κομμάτων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να είναι 75% η κυβέρνηση, 15% η αξιωματική αντιπολίτευση και 9% τα άλλα κόμματα».

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιμένουν πάντως ότι «οι εκλογές θα έπρεπε να έχουν προκηρυχθεί χθες». Θυμίζουν μάλιστα ότι από τον Δεκέμβριο έχουνε ζητήσει εκλογές για συγκεκριμένους κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους, για διέξοδο από την ασφυξία που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία και για την οποία ευθύνεται η κυβέρνηση» και επισημαίνουν πως «είναι οξύμωρο να μιλάει η ΝΔ για τοξική αντιπολίτευση, όταν η ίδια έκανε αντιπολίτευση με περικεφαλαίες και λέγοντας ότι ανταλλάξαμε τις συντάξεις με την Μακεδονία».

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Να μη μιλάει ο Μητσοτάκης για τοξική αντιπολίτευση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr