Συντάξεις Μαΐου 2023: Οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τις πληρωμές σε όλα τα Ταμεία | Ειδήσεις για την Οικονομία

Κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί: Συμμετέχοντες και συνδικαιούχοι – Αυτή είναι η διαφορά τους

Από τις 25 έως τις 28 Απριλίου και μετά το Πάσχα αναμένεται να πληρωθούν από τον ΕΦΚΑ οι συντάξεις Μαΐου, στο πλαίσιο του προγράμματος πληρωμών που έχει εγκαινιάσει εδώ και καιρό ο Ενιαίος Φορέας, μετά την πανδημία της COVID-19.

Δεδομένου ότι οι συντάξεις προπληρώνονται τις τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Μαΐου είναι:

  • Την Τρίτη 25 ή την Τετάρτη 26 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 924.428 συνταξιούχους των τέως φορέων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν – όπως παγίως συμβαίνει – από την προηγούμενη το απόγευμα.
  • Την Τετάρτη 26 ή την Πέμπτη 27 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 1.551.554 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7 και 9. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν – όπως παγίως συμβαίνει – από την προηγούμενη το απόγευμα.
  • Την Πέμπτη 27 ή την Παρασκευή 28 Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαΐου σε 1.553,927 συνταξιούχους του Δημοσίου, του τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΤΕ και των τραπεζών των οποίων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6 και 8. Οι πιστώσεις θα ξεκινήσουν – όπως παγίως συμβαίνει – από την προηγούμενη το απόγευμα.

Τι ποσά θα δουν οι συνταξιούχοι

Οι συνταξιούχοι θα δουν στους λογαριασμούς τους το ποσό που είδαν τέλη Ιανουαρίου, όταν πληρώθηκαν οι συντάξεις Φεβρουαρίου και αυτό θα είναι το ποσό που θα βλέπουν από εδώ και στο εξής οι συνταξιούχοι.

 

Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο εκδότης και επιχειρηματίας Γεώργιος Μπόμπολας

Tupperware: Τα ταπεράκια παύουν να είναι «made in Greece» – Αντίστροφη μέτρηση για το λουκέτο του εργοστασίου στη Θήβα

Ναυλαγορές: Οι γεωπολιτικές εντάσεις μπορεί να είναι ο «μπαλαντέρ» που όλοι φοβούνται

Πηγή: Newmoney.gr