Παρασκευή
02.12.2022

Συντάξεις Ιουλίου 2022: Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμής

Συντάξεις Ιουνίου: Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής για ΙΚΑ, ΟΑEΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ

Έρχεται μπαράζ πληρωμών σε χιλιάδες δικαιούχους από 27 Ιουνίου

Ανακοινώθηκε το  χρονοδιάγραμμα των πληρωμών για τις συντάξεις Ιουλίου στους δικαιούχους συνταξιούχους, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 16ης Ιουνίου 2022 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

  • Στις 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 28 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 29 Ιουνίου 2022 ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Διαβάστε ακόμη: 

Χρηματιστήριο: Με «δειλά» βήματα επέστρεψε στις 830 μονάδες – Έδωσε… ρεύμα η ΔΕΗ, ράλι άνω του 4%

Tι είδε ο «Καλατράβα της Άπω Ανατολής» στο project του Ελληνικού (pics)

Ξεπέρασαν και το 2019 οι τουριστικές εισπράξεις τον Απρίλιο

συντάξειςΕΦΚΑκύριες και επικουρικές συντάξειςσυντάξεις Ιουλίου

Πηγή: Newmoney.gr