Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε τη γάτα

Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε τη γάτα

Συνελήφθη πριν λίγο  ο άντρας που κλώτσησε μία γάτα και την έριξε στη θάλασσα σε ταβέρνα στην Αιδηψό.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε μέσω του Twitter,  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, «Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι»

 «Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη» πρόσθεσε.

Εν τωμεταξύ ,ο ανδρας που προέβη στην κακοποιητική πράξη κατά του ζώου,  έδωσε την…δική του – προκλητική -«εξήγηση»  με ανάρτησή του και με ύβρεις ζήτησε «συγγνώμη»:

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», λέει σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα σε μία προσπάθεια να πείσει ότι είναι φιλόζωος και όχι κακοποιητής ζώων όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Πηγή: Naftemporiki.gr