Στον ανακριτή κατέθεσε το θύμα ομηρίας του Αιγύπτιου

Στον ανακριτή κατέθεσε το θύμα ομηρίας του Αιγύπτιου

Στον ανακριτή κατέθεσε η γυναίκα η οποία για περισσότερο από 5 ώρες ήταν όμηρος στο σπίτι του πρώην συντρόφου της στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος μάλιστα απειλούσε να ανατινάξει την  πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, σοκαρισμένη η νεαρή γυναίκα, φέρεται να περιέγραψε στον δικαστικό λειτουργό τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη, εκφράζοντας την ανησυχία της πως εάν αφεθεί ελεύθερος θα επιχειρήσει να την σκοτώσει. 

Ολοκληρώνοντας την κατάθεσή της είπε στους δημοσιογράφους: 

«Φοβάμαι πολύ για την ζωή μου. Μπορεί να τον αφήσουν ελεύθερο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναέρθει για να με σκοτώσει. Με ζήλευε. Με είχε ξαναχτυπήσει πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα να το πω στην αστυνομία. Έχει χτυπήσει άλλη μια γυναίκα με 2 παιδιά. Ήθελε να σκοτώσει και τα παιδιά της.»

Ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας, Κωνσταντίνος Γώγος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η εντολέας του κατέθεσε στον ανακριτή όλες τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε.

«Ευελπιστούμε ότι αύριο θα προφυλακιστεί. Η εντολέας μου ανησυχεί πολύ για το αποτέλεσμα της ανάκρισης. Σε περίπτωση που δεν προφυλακιστεί, ανησυχώ κι εγώ πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, εάν θα πρέπει να είναι κυνηγημένη για το υπόλοιπο της ζωής της», ανέφερε.

Πηγή: Naftemporiki.gr