«Στο Περιστέρι και σε εσάς ανήκω μόνο» απαντά ο Ανδρέας Παχατουρίδης για στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ

«Στο Περιστέρι και σε εσάς ανήκω μόνο» απαντά ο Ανδρέας Παχατουρίδης για στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση σχετικά με τη στήριξη της υποψηφιότητάς του στις Δημοτικές εκλογές του Φθινοπώρου από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης. «Απευθυνόμενος σε κάθε Περιστεριώτισσα και κάθε Περιστεριώτη, ένα θέλω να πω: Στο Περιστέρι και σε εσάς ανήκω μόνο!», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παχατουρίδης.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τη στήριξη της υποψηφιότητας για τις Δημοτικές εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης ανέφερε ενδεικτικά ότι «η δική μας παλέτα χρώματα γεμάτη είναι, γιατί μας τιμούν όλοι με την εμπιστοσύνη τους».

Η πλήρης δήλωση του κ. Παχατουρίδη:

«Εδώ και 24 χρόνια, κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτης, γνωρίζει πως την
εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου την αξιοποιώ για έναν και μοναδικό σκοπό: να βελτιώνουμε καθημερινά την ποιότητα της ζωής και να κάνουμε την πόλη μας πιο ανθρώπινη και λειτουργική.

Από την πρώτη στιγμή, φανατικός υπέρμαχος της ακομμάτιστης τοπικής αυτοδιοίκησης, αρνήθηκα κατ’ επανάληψη προτάσεις να υπηρετήσω άλλα αξιώματα μένοντας σταθερά, εδώ. Στην πόλη της καρδιάς μου, στους δικούς μου ανθρώπους.

Στηv πορεία των τόσων χρόνων δημιουργίας, βασικό μου μήνυμα ήταν και παραμένει ένα: «Χωρίς διαχωρισμούς, διακρίσεις και διαιρέσεις ενώνουμε τις ευαισθησίες μας και προχωράμε τα όνειρά μας για μια πόλη ακόμη καλύτερη».

Και οι Περιστεριώτες το αναγνωρίζουν αυτό και στην εκλογική ζυγαριά, μας
εμπιστεύονται ποσοστά που αποδεικνύουν πως σε αυτήν την προσπάθεια
συνοδοιπόρους έχουμε τους πάντες!

Η δική μας παλέτα χρώματα γεμάτη είναι, γιατί μας τιμούν όλοι με την εμπιστοσύνη τους. Και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όσους εκτιμούν την προσπάθεια που καταβάλλουμε μαζί με τους συνεργάτες μου.

Απευθυνόμενος, λοιπόν, σε κάθε Περιστεριώτισσα και κάθε Περιστεριώτη, ένα θέλω να πω: Στο Περιστέρι και σε εσάς ανήκω μόνο!

Και έτσι θα συνεχίσω: Κοιτώντας μπροστά για το Περιστέρι που πρωτοπορεί, που διακρίνεται και όλοι νιώθουμε ευλογημένοι που είμαστε μέρος αυτής της κοινωνίας».

To άρθρο «Στο Περιστέρι και σε εσάς ανήκω μόνο» απαντά ο Ανδρέας Παχατουρίδης για στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr