Στη Μόρια Μηταράκης, Θεοδωρικάκος, Αρκουμανέας -Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου [εικόνες] |

Μόρια σύσκεψη στο Μαξίμου για τη φωτιά

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκτίμηση των χθεσινοβραδινών γεγονότων μετά τη φωτιά που ξέσπασε στη Μόρια της Μυτιλήνης.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, είπε ότι με εντολή του Πρωθυπουργού στο νησί μεταβαίνει κυβερνητικό κλιμάκιο με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, οι οποίοι μετά την επιτόπια εκτίμηση της κατάστασης θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στις 18.00 το απόγευμα, στη Μυτιλήνη.

Όπως ανακοίνωσε επίσης ο κ. Πέτσας, ενδιαμέσως, στη μία το μεσημέρι, στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γιώργος Κουμουτσάκος θα ενημερώσει τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και τους ανταποκριτές Ξένου Τύπου.

Μόρια σύσκεψη στο Μαξίμου για τη φωτιά

Στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή των υπουργών Εσωτερικών Τάκη Θοεδωρικάκου, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Υγείας Βασίλη Κικίλια, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Νότη Μηταράκη, του αναπληρωτή υπουργού Γιώργου Κουμουτσάκου, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου εκτιμήθηκε η κατάσταση για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στη Μόρια της Μυτιλήνης.

Πηγή: iefimerida.gr