Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή – Θα ασκήσει έφεση

Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή - Θα ασκήσει έφεση

Για τουλάχιστον δύο μήνες θα παραμείνει στη φυλακή η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή σύμφωνα με την απόφαση των δικαστών στις Βρυξέλλες.

Η ίδια απόφαση ελήφθη και για τον πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι.

Εφεση

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή προσανατολίζονται να ασκήσουν  έφεση στην απόφαση των δικαστών κάτι που δεν είχαν κάνει στις προηγούμενες αποφάσεις για τη συνέχισης της κράτησής της.

 

Νωρίτερα σε δηλώσεις του, ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, ανέφερε ότι ζήτησε την αποφυλάκιση της ευρωβουλευτού υπό όρους, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει από τη χώρα, ούτε να αλλοιώσει στοιχεία.

Κατά την άφιξή του, ο Σβεν Μαρί σημείωσε πως η Εύα Καϊλή είναι μητέρα και η θέση της είναι στο σπίτι με το παιδί της. «Είναι μητέρα ενός παιδιού που αυτή τη στιγμή το έχει ο παππούς του. Η θέση της Εύας Καϊλή είναι στο σπίτι» δήλωσε.

 

 

 

Ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημείωσε πως η Εύα Καϊλή δεν πρόκειται να παραδεχθεί πράξεις τις οποίες δεν έχει κάνει, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Ιταλού ευρωβουλευτή, Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος έχει καταλήξει σε συμφωνία με τις βελγικές αρχές, λέγοντας πως είναι «ικανός να κατηγορήσει μέχρι και τον πάπα της Ρώμης».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Πηγή: Taneagr