Στέφανος Κασσελάκης σε δημοσιογράφους: «Να χτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή

Στέφανος Κασσελάκης σε δημοσιογράφους: «Να χτίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή

Συνάντηση με δημοσιογράφους, σε χαλαρό κλίμα, πραγματοποίησε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Με θέα την Ακρόπολη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ευχαρίστησε τους παριστάμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκριση στην πρόκληση.

Στις συζητήσεις και τα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ: «Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την υφιστάμενη εσωκομματική κατάσταση, ο ίδιος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολύ αξιόλογο δυναμικό, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να αξιολογήσουμε και, αναλόγως, να αξιοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του».

Από την φιλική συζήτηση, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για την «επόμενη μέρα» και το σενάριο μη εκλογής του, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντάει με βεβαιότητα: «Εγώ ήρθα για να μείνω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αν η αλήθεια πουλάει, να την πουλάμε όλη την ώρα!»

Ο υποψήφιος πρόεδρος σημείωσε επίσης πως η χώρα χρειάζεται έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ, που θα δώσει όραμα και ευκαιρίες σε όλους, ενώ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο πρόβλημα της φυγής των νέων ανθρώπων από τη χώρα, λέγοντας «αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα», ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου σχολίασε «αν η αλήθεια πουλάει, να την πουλάμε όλη την ώρα!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: Newsit.gr