«Σκοτωμός» Φίλη – Χατζηδάκη μετά από υπόνοιες για νοθεία στις εκλογές – «Το έχεις βουλώσει, είσαι υπουργός ανδρείκελο»

«Σκοτωμός» Φίλη - Χατζηδάκη μετά από υπόνοιες για νοθεία στις εκλογές - «Το έχεις βουλώσει, είσαι υπουργός ανδρείκελο»

Ανεβαίνει το πολιτικό «θερμόμετρο» όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές της Κυριακής (21.05.2023), με τον Νίκο Φίλη και τον Κωστή Χατζηδάκη να κοντράρονται για τα εκλογικά αποτελέσματα.

Σε εκπομπή στο MEGA, ο Νίκος Φίλης και ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκαν στο πάνελ, και η κουβέντα πήγε στα αποτελέσματα των εκλογών, και στο σύστημα που θα στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για να ενσωματώνει τα αποτελέσματα.

Ο Νίκος Φίλης είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εμπιστοσύνη στα αποτελέσματα που θα ανακοινώνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, γι αυτό και θα έχει δικό του μηχανισμό παρακολούθησης και επαλήθευσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, αφήνοντας υπόνοιες για νοθεία.

Είπε χαρακτηριστικά πως η ΝΔ «είναι αδίστακτη και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τίποτα. Θέλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας να μην συμβεί τίποτα. Και θα τα πάρουμε. Παντού θα υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι και παντού θα υπάρχει μια δικιά μας δυνατότητα ελέγχου των αποτελεσμάτων. Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία έχει αποδείξει ότι με το predator έχει κάνει μια συνωμοσία σε βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών και έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και την ειδοποίηση του εμβολίου».

Κάπου εκεί παρενέβη ο Κωστής Χατζηδάκης λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι θα χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια για να αλλοιωθούν τα αποτελέσματα. «Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα» είπε.

Ο υπουργός Εργασίας επέμεινε και το ξανάπε, και εκεί ο Νίκος Φίλης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του, λέγοντάς του πως τον παρακολουθούσαν με το predator και «το έχει βουλώσει» και πως είναι υπουργός «ανδρείκελο».

Ο Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως δεν περίμενε από αυτόν να πέσει τόσο χαμηλά.

Δείτε από το 4:50 και μετά

To άρθρο «Σκοτωμός» Φίλη – Χατζηδάκη μετά από υπόνοιες για νοθεία στις εκλογές – «Το έχεις βουλώσει, είσαι υπουργός ανδρείκελο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr