Σκέφτηκε να εγκαταλείψει τον ρόλο του Μονομάχου

Σκέφτηκε να εγκαταλείψει τον ρόλο του Μονομάχου

«Ήμουν σίγουρος για τις ικανότητές μου ως πρωταγωνιστής», είπε ο Κρόου. «Αυτό για το οποίο δεν ήμουν σίγουρος με τον “Μονομάχο” ήταν ο κόσμος που με περιέβαλλε. Ο πυρήνας αυτού που κάναμε ήταν μια εξαιρετική ιδέα, αλλά το σενάριο, ήταν σκουπίδια, απόλυτο σκουπίδι».

Ο Κρόου θυμήθηκε ότι το αρχικό σενάριο περιελάμβανε σκηνές στις οποίες οι μονομάχοι ανέβαιναν σε άρματα με τοποθέτηση προϊόντων κάτι που ο ίδιος πίστευε ότι θα προκαλούσε σύγχυση στο κοινό. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να φύγει από τα γυρίσματα αλλά ήταν οι συνεχείς συζητήσεις με τον σκηνοθέτη που τον κράτησαν.

«Μου είπε κάποια στιγμή, “φίλε, δεν καταγράφουμε τίποτα με την κάμερα που δεν πιστεύεις 100%.” Έτσι, όταν ξεκινήσαμε πραγματικά τα γυρίσματα της ταινίας, είχαμε 21 σελίδες σεναρίου που συμφωνήσαμε. Ένα σενάριο είναι συνήθως μεταξύ 103 ή 110 σελίδων.

Είχαμε λοιπόν πολύ δρόμο μπροστά μας και βασικά εξαντλήσαμε αυτές τις σελίδες στην πρώτη ενότητα της ταινίας. Έτσι, όταν φτάσαμε στη δεύτερη τοποθεσία των γυρισμάτων, που ήταν το Μαρόκο, είχαμε κάπως προλάβει [να συμπληρώσουμε το σενάριο]».

Πηγή: Naftemporiki.gr