Σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη – Ζητά να απομακρυνθεί και ο Νίκος Παππάς

Σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη - Ζητά να απομακρυνθεί και ο Νίκος Παππάς

Για «πολακισμό» στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο εξέθρεψε ο Αλέξης Τσίπρας κάνει λόγο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας το «χαμό» που έχει γίνει με τον Παύλο Πολάκη.

Με δήλωσή του, ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει πως εκτός από την αποπομπή του Παύλου Πολάκη από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, περιμένει και την αποπομπή του Νίκου Παππά μετά την καταδίκη του για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η ομόφωνη καταδίκη του κ. Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στον ΣΥΡΙΖΑ και φέρνει τον κ. Τσίπρα αντιμέτωπο με τον καθρέφτη του, που δεν είναι άλλος από τον πολακισμό. Ο πολακισμός είναι το ανώτατο στάδιο ενός είδους πολιτικής, του συριζαϊσμού, που εμπνεύστηκε, εξέθρεψε και γιγάντωσε ο κ. Τσίπρας, καλύπτοντας συστηματικά τον κ. Πολάκη» αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Παρότι ο κ. Πολάκης -σε ένα κρεσέντο φασισμού και τρομοκρατίας- απειλεί συμπολίτες μας, ο κ. Τσίπρας το μόνο που τολμά να του καταλογίσει είναι “προσωπική σταυροφορία” κατά του “καθεστώτος”, χωρίς ούτε μια λέξη αποδοκιμασίας για τις φασιστικές του θέσεις, μέσω των οποίων στοχοποιούνται και προγράφονται άνθρωποι.

click4more: Ο Τσίπρας θα προτείνει τη διαγραφή Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ετοιμάζει δική του «πλατφόρμα»;

Ο κ. Τσίπρας φαίνεται, για πολλοστή φορά, ελάχιστος στη διαχείριση μεγάλων ζητημάτων. Ο κ. Πολάκης θα έπρεπε να έχει εκδιωχθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ χθες. Για να αντιμετωπίσει ο κ. Τσίπρας την πολιτική παθογένεια που δημιούργησε οφείλει όχι μόνο να κάνει το αυτονόητο, αλλά και να αποδοκιμάσει, λόγω και έργω, το μεδούλι του πολακισμού: την αμφισβήτηση των θεσμών, τις επιθέσεις στην Δικαιοσύνη, τη στοχοποίηση δημοσιογράφων, τη συκοφάντηση και στοχοποίηση ανθρώπων.

Για να είναι πειστική η αποδοκιμασία της παθογένειας εντός του ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλλεται επίσης η άμεση διαγραφή από το κόμμα και η απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα και αμετάκλητα καταδικασμένου για παράβαση καθήκοντος κ. Παππά. Εκτός κι αν ο παλαιότερος και στενότερος συνεργάτης του τον “κρατά” τόσο γερά, που μόνο όταν μάθουμε με τι θα καταλάβουμε πώς είναι δυνατόν να συνεχίζουν, μετά από μια ομόφωνη, καταδίκη να συμπορεύονται. Θα το μάθουμε, γιατί αργά ή γρήγορα όλα έρχονται στο φως», σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

To άρθρο Σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη – Ζητά να απομακρυνθεί και ο Νίκος Παππάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr