Σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτριες δημοτικού: Πατέρας αποκαλύπτει τα μηνύματα του δασκάλου στην 11χρονη κόρη του

Ολοένα και πιο σοκαριστικές είναι οι περιγραφές για τα σεξουαλικού περιεχομένου μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος δημοτικού στις μαθήτριές του στην ανατολική Αττική.

Πατέρας 11χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης θυμάται πως μόλις αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον εν λόγω δάσκαλο επικαλέστηκε πως η κόρη του είχε δέκατα και σταμάτησε να την στέλνει στο σχολείο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο δάσκαλος της έστελνε μηνύματα και την ώρα του μαθήματος».

Συνεχίζοντας, ο πατέρας της 11χρονης είπε πως «η κόρη μου δεν έστειλε ποτέ πρώτη μήνυμα και όπως της είχα πει, κάθε φορά που της έστελνε μήνυμα μου το έστελνε. Καταλαβαίνετε ότι πάθαινα “απανωτά εγκεφαλικά”». Νωρίτερα είχε αποκαλύψει στον ΑΝΤ1 ότι ο δάσκαλος είχε στείλει στο κορίτσι 45 σελίδες με μηνύματα μέσα σε τέσσερις ημέρες.

«Όταν της λέει “θέλω να γίνω το αγόρι σου” και “θέλω να σου σηκώσω την μάσκα να σου φιλήσω τα χειλάκια”, δεν θα προχώραγε; Ποιος ξέρει τι παραπάνω θα έκανε», συμπλήρωσε εκφράζοντας την αγωνία του, φοβούμενος ότι θα μπορούσαν σύντομα να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα, δεδομένου ότι «της είπε την Κυριακή ότι “την Τρίτη, αντί να κάνεις γυμναστική, θα έρθεις να σου κάνω ιδιαίτερα στην τάξη”».

Όπως αποκάλυψε, «στην αρχή τα μηνύματα ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο: “είσαι πολύ καλή” και “πώς πας στα μαθήματα;” και μετά πήγαμε στο “είσαι όμορφη” κτλ. Το μυαλό του ήταν 24 ώρες το 24ώρο στην μικρή μου, Της έστελνε μηνύματα και την ώρα που εκείνος έκανε μάθημα στο σχολείο και η μικρή ήταν στο σπίτι». Προσέθεσε ότι ο δάσκαλος «την Πέμπτη της είπε “δεν πιστεύω να έχεις τα μηνύματα, να τα σβήνεις, έτσι;” και η μικρή του είπε “βεβαίως, κύριε, τώρα που μου το είπατε, θα τα σβήσω”, αλλά δεν τα έσβησε ποτέ».

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.protothema.gr