Σακελλαροπούλου για δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Σοκ από την αδιανόητη συμπεριφορά των ναυτικών

Σακελλαροπούλου για δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Σοκ από την αδιανόητη συμπεριφορά των ναυτικών

Στη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη από μέλη του πλοίου Blue Horizon αναφέρθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαροπούλου μιλώντας σε αποψινή εκδήλωση της κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών στην Αθήνα τόνισε χαρακτηριστικά πως «υπέστημεν όλοι ένα τραγικό σοκ, σοκαριστήκαμε όταν ναυτικοί με μια αδιανόητη συμπεριφορά οδήγησαν στον θάνατο ενός ανθρώπου. Θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι που θα γίνει μάθημα να ανησυχούμε ως κοινωνία για ορισμένες συμπεριφορές και ότι θα είναι κάτι απολύτως μεμονωμένο. Η ναυτοσύνη έχει άλλα χαρακτηριστικά».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις τεράστιες καταστροφές των τελευταίων μηνών στη χώρα μας από πυρκαγιές και πλημμύρες.

«Πρόσφατα η χώρα μας επλήγη από πλημμύρες και πυρκαγιές. Επισκέφθηκα και τον Έβρο και τη Θεσσαλία και είχα δυστυχώς την ευκαιρία να διαπιστώσω την έκταση την τεράστια των προβλημάτων, τα οποία ευτυχώς σε επίπεδο απώλειας ανθρώπινων ζωών ήταν λίγες -αλλά δεν παύουν να είναι ανθρώπινες ζωές αυτές που χάσαμε- αλλά για το μέλλον αυτών των ανθρώπων στις περιοχές αυτές, για την οικονομία της χώρας, για το περιβάλλον πάνω απ’ όλα μας περιμένουν δύσκολες ημέρες», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.

Στην εκδήλωση της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών παρίσταται επίσης ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

To άρθρο Σακελλαροπούλου για δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Σοκ από την αδιανόητη συμπεριφορά των ναυτικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr