«Πυρά» της αντιπολίτευσης κατά Χρυσοχοΐδη για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά

Ηράκλειο

Αιχμηρές ανακοινώσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξέδωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής, σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου, το βράδυ της Πέμπτης (01.07.2021).

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Χρειάστηκε μόλις 9 μήνες στον κύριο Χρυσοχοΐδη για να πράξει αυτό που έπρεπε να γίνει από την πρώτη μέρα καταδίκης του: να συλλάβει τον νεοναζί Χρήστο Παππά, τον οποίον έχασε μέσα από τα χέρια του ενώ υποτίθεται πως τον φυλούσε πριν τη δίκη. Η θετική αυτή εξέλιξη υπό την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος δεν αναιρεί τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη.
Από εδώ και πέρα αναμένουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ελπίζουμε να μην παραπέσει πουθενά ο νεοναζί και διασύρουν πάλι τη χώρα μας διεθνώς».

Από την πλευρά του, το ΜέΡΑ25 επισημαίνει: «Μετά από 8 μήνες που στο στόχαστρο έβαζε αθώους πολίτες, η Αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη έφτασε και στον Υπαρχηγό της «Χρυσής Αυγής». Οι δημοκράτες δεν εφησυχάζουμε: πρέπει να συνεχίσουμε να αντιπαλεύουμε τις δηλητηριώδεις «ιδέες» τους στην κοινωνία».

To άρθρο «Πυρά» της αντιπολίτευσης κατά Χρυσοχοΐδη για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr