Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα από τον Τάκη Θεοδωρικάκο – «Να ανασκευάσει όσα συκοφαντικά είπε για την ΕΛΑΣ»

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα από τον Τάκη Θεοδωρικάκο - «Να ανασκευάσει όσα συκοφαντικά είπε για την ΕΛΑΣ»

Να ανασκευάσει την «απαράδεκτη και βαθιά συκοφαντική» δήλωση του κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ότι «η μαφία κυβερνά την ΕΛ.ΑΣ.».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Βερολίνο και τόνισε ότι «χθες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μια δήλωση ότι την ΕΛ.ΑΣ. την κυβερνά η μαφία».

«Πρόκειται για μια δήλωση, απαράδεκτη, τελείως αστήρικτη και βαθιά συκοφαντική και ταυτόχρονα εθνικά επιζήμια. Ο κ. Τσίπρας από το εξωτερικό επετέθη στην ΕΛ.ΑΣ. για ακόμα μια φορά, ζημιώνοντας τη χώρα», συμπλήρωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η χώρα φέτος περιμένει πολλά περισσότερα εκατομμύρια τουρίστες από το εξωτερικό που αυξάνουν το εθνικό εισόδημα, οι οποίοι αν τον ακούσουν, θα έπρεπε να αμφισβητούν αν έπρεπε να είναι ασφαλείς σε μια χώρα που έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλέστατος προορισμός. Θα έπρεπε να σεβαστεί το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και να ανασκευάσει τη δήλωσή του», πρόσθεσε για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Φρένο στην ανορθογραφία Παπαδημούλη και ΣΥΡΙΖΑ για τον Έβρο»

Παράλληλα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σχολίασε τη χρηματοδότηση του φράχτη στον Έβρο, λέγοντας ότι «βάλαμε φρένο στην ανορθογραφία του Παπαδημούλη και του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι βλάπτοντας τα εθνικά συμφέροντα προσπάθησαν να σταματήσουν κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου του φράχτη από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είμαστε αποφασισμένοι, προχωράμε μπροστά, σας ενημερώνω ότι στην πραγματικότητα το έργο έχει ξεκινήσει, συνεχίζονται τα επόμενα 35 χιλιόμετρα φράχτη και αν ο λαός μας θέλει και εμπιστευτεί τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, θα συνεχίσουμε και στα επόμενα 67 χιλιόμετρα ώστε στα επόμενά 2-3 χρόνια όλο το μήκος του ποταμού Έβρου να έχει καλυφθεί από τον φράχτη. Να είναι ένα οριστικό τέλος στην παράνομη μετανάστευση και στην κάθε προσπάθεια αύξησης της εγκληματικότητας ή της τρομοκρατίας μέσα στη χώρα.

Όπως αποτρέψαμε με τους 2.000 συνοριοφύλακες 270.000 παράνομους μετανάστες το 2022 να μπουν στη χώρα, το ίδιο θα κάνουμε και με τον φράχτη.

Και καλά θα έκανε ο κ. Τσίπρας έστω και τώρα να αλλάξει θέση και να συνταχθεί με το εθνικό συμφέρον και να στηρίξουν όλοι την κατασκευή του φράχτη γιατί είναι ένα απολύτως αναγκαίο έργο και για την εθνική άμυνα και για την ασφάλεια της χώρας».

«Καταστροφή της Ελλάδας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25

Αναφερόμενος στο ΜέΡΑ25 και στη δήλωση του εκπροσώπου του ότι «αν χρειαστεί θα κλείσουν τράπεζες» ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε: Αν σχηματίζονταν μια τέτοια κυβέρνηση (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25) θα ήταν απλώς η καταστροφή της Ελλάδας. Η παρέα ΣΥΡΙΖΑ με εκείνη του κ. Βαρουφάκη, δηλαδή εκείνοι που κυβέρνησαν τη χώρα το 2015 και ζημίωσαν την Ελλάδα με 100 δισ. ευρώ, δεν είναι δυνατόν να ξανακυβερνήσει, δεν είναι δυνατόν να μας γυρίσει πίσω.

Αλλά όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πραγματικότητα γνωρίζει ότι θα χάσει στις εκλογές. Θα είναι 2ο κόμμα, έχει αδιέξοδα και ήδη μετατρέπεται σε μια Βαβέλ στελεχών. Άλλα λέει ο Δραγασάκης και ο Τσακαλώτος και άλλα ο Τσίπρας».

To άρθρο Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα από τον Τάκη Θεοδωρικάκο – «Να ανασκευάσει όσα συκοφαντικά είπε για την ΕΛΑΣ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr