Πόσες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δίμηνο

Πόσες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δίμηνο

Αλλεπάλληλες δράσεις έχει πραγματοποιήσει η Ελληνική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας το τελευταίο δίμηνο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Στις επιχειρήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν 2.585 έλεγχοι ατόμων, 617 προσαγωγές παράνομων μεταναστών, 23 συλλήψεις για ναρκωτικά και 13 συλλήψεις για παρεμπόριο.

Το υπουργείο σημειώνει ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριο Οικονόμου, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση της ασφάλειας στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας, εκ μέρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μάλιστα ότι στο πλαίσιο αυτό, την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη με το δήμαρχο Αθηναίων και άλλα στελέχη για την αντιμετώπιση του προβλήματος του παρεμπορίου. 

Επίσης, σημειώνεται ότι ο επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνση Αττικής είναι σε συνεχή και άμεση επικοινωνία με τους εντεταλμένους συμβούλους για θέματα ασφαλείας του δήμου Αθηναίων.

Πηγή: Naftemporiki.gr