Πώς θα πορευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου – Τι αποφάσισε το Εκτελεστικό Γραφείο

Πώς θα πορευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου – Τι αποφάσισε το Εκτελεστικό Γραφείο

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ και έλαβε τις αποφάσεις για το πως θα πορευθεί το κόμμα μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγκροτούνται δυο επιτροπές, η μια οργανωτική και η άλλη εκλογική, ενώ το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίζει ποιοι θα εμφανίζονται στα τηλεοπτικά πάνελ.

Συγκεκριμένα η εκλογική επιτροπή θα απαρτίζεται από βουλευτές και συμβούλους που θα πλαισιώνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και θα πρωταγωνιστούν στις δράσεις του κόμματος.

Η δεύτερη, η οργανωτική επιτροπή θα αναλάβει την επικοινωνία με τις οργανώσεις σε ολόκληρη τη χώρα για να περνάει χωρίς προβλήματα η γραμμή του κόμματος και να μην υπάρχουν παραφωνίες.

Παράλληλα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσει ποιοι θα βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ ώστε να μην υπάρχουν αστοχίες σε δηλώσεις που μπορεί να βλάψουν το κόμμα.

Επίσης διευρυμένο Εκτελεστικό Γραφείο μαζί με τον εκλογικό σχεδιασμό θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση ενώ αύριο Σάββατο αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα που θα απαρτίζουν τις δυο επιτροπές.

To άρθρο Πώς θα πορευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου – Τι αποφάσισε το Εκτελεστικό Γραφείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr