Πλεύρης σε Πολάκη: Θα προτιμούσα να ζούσε η μητέρα μου και να μην είχα κληρονομήσει ακίνητα

Πλεύρης σε Πολάκη: Θα προτιμούσα να ζούσε η μητέρα μου και να μην είχα κληρονομήσει ακίνητα

Μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για το πόθεν έσχες του Θάνου Πλεύρη και η απάντηση του υπουργού Υγείας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή το γεγονός πως ο δεύτερος δήλωσε 32 ακίνητα, από 4 στην περασμένη δήλωση.

«Για πες μας πως τα 4 γίναν 32 και τα 323 φτάσαν τα 452;» ήταν η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Θάνο Πλεύρη, με τον υπουργό Υγείας να του απαντά πως τα κληρονόμησε από τη μητέρα του, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Ιούνιο του 2020.

«Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τον Παύλο Πολάκη διότι όποιος ασχολείται μαζί του λερώνεται. Σήμερα ωστόσο πρέπει να απαντήσω στην αθλιότητα του. Διερωτάται πώς φαίνεται αύξηση του περσινού μου Πόθεν Έσχες τη στιγμή που αναφέρεται ότι πρόκειται για κληρονομιά» αναφέρει σε δήλωσή του ο Θάνος Πλεύρης.

«Δυστυχώς τον Ιούνιο του 2020 έχασα τη μητέρα μου σε τροχαίο, γεγονός που είναι γνωστό και στον πλέον αδαή. Θα προτιμούσα να μην είχα κληρονομήσει τίποτα και να ζούσε η μητέρα μου» σημειώνει.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

 

To άρθρο Πλεύρης σε Πολάκη: Θα προτιμούσα να ζούσε η μητέρα μου και να μην είχα κληρονομήσει ακίνητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr