Πηγές του ΥΠΕΘΟ: «Φρένο» στις προσδοκίες μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις συντάξεις | Ειδήσεις για την Οικονομία

Ανατροπή για τον «νέο» ΕΝΦΙΑ με εκκαθαριστικά και δόσεις

«Φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα γενίκευσης και επομένως ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί μοιάζει να είναι αναντίστοιχος με το περιεχόμενο της απόφασης». Αυτό σχολίασε υψηλόβαθμος παράγοντας του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠΕΘΟ), σχετικά με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις συντάξεις των δικαστών.

Από πλευράς του ΥΠΕΘΟ σχολίαζαν πως «είναι πρόωρο να γίνει επίσημη τοποθέτηση, καθώς δεν είναι στη διάθεσή μας αυτό καθ’ αυτό το κείμενο της απόφασης.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν, η απόφαση αφορά μόνο όσους έχουν κάνει προσφυγή. Φαίνεται λοιπόν ότι δεν υπάρχει κάποια δυνατότητα γενίκευσης και επομένως ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί μοιάζει να είναι αναντίστοιχος με το περιεχόμενο της απόφασης.

Σε κάθε περίπτωση, η τήρηση του προϋπολογισμού και ο δρόμος της δημοσιονομικής σταθερότητας αποτελούν αταλάντευτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε ακόμη

Bloomberg: Η ύφεση στις ΗΠΑ είναι ακόμα πιθανότερη της «ομαλής προσγείωσης» (πίνακες)

ΤτΕ: Αυξήθηκαν τα επιτόκια σε καταθέσεις και δάνεια τον Αύγουστο

DiscoverEU: Δωρεάν ταξιδιωτικό πάσο σε 36.000 νέους για τις χώρες της ΕΕ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Πηγή: Newmoney.gr