Πέτσας: Η κοινωνία δεν ανέχεται να είναι εκτός φυλακής ο καταδικασμένος για βιασμό Λιγνάδης

Πέτσας: Η κοινωνία δεν ανέχεται να είναι εκτός φυλακής ο καταδικασμένος για βιασμό Λιγνάδης

Για την καταδίκη και την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, λέγοντας πως αυτό δεν μπορεί να ανεχθεί η ελληνική κοινωνία.

Ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 επισήμανε για την αποφυλάκιση Δημήτρη Λιγνάδη πως: «Αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί η ελληνική κοινωνία, αυτό που δεν θέλει είναι κάποιος που έχει καταδικαστεί για βιασμό να είναι εκτός φυλακής και να είναι ελεύθερος. Τώρα, να έχουμε ένα πανό σε ένα αρχαίο θέατρο ή στον Λευκό Πύργο, αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο».

Σε ερώτηση για τα ελληνοτουρκικά, ο ίδιος είπε πως η αμυντική θωράκιση της χώρας ενισχύεται διαρκώς και θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια αυτή η ενίσχυση, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα οφείλει να είναι πάντοτε έτοιμη να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε πρόκληση από την γείτονα είτε από τον Ερντογάν είτε από όποιον άλλον αξιωματούχο, λέγοντας ακόμη πως απαιτείται επαγρύπνηση και ενότητα από την πλευρά μας.

Για τις εκλογές και την οικονομία, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε πως «ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι αφορά τις εκλογές και το πότε αυτές θα γίνουν. Αυτό που έχει σημασία είναι να προχωρά το έργο που κάνει κάθε υπουργείο, να έχει ένα θετικό πρόσημο για την κοινωνία, όπως αυτό που κάνουμε στο Υπ. Εσωτερικών, το οποίο θα το κρίνουν οι πολίτες την ώρα των εκλογών», αναφέροντας επιγραμματικά μια σειρά από δράσεις και χρηματοδοτήσεις για ενίσχυση των ΟΤΑ και για έργα.

 

«Ενισχύουμε τα αδύναμα νοικοκυριά με την μεγαλύτερη δυνατότητα που μας δίνουν τα δημοσιονομικά δεδομένα. Το κάναμε με τους λογαριασμούς ρεύματος που ήταν το πρόβλημα πριν από λίγους μήνες, το κάναμε με την επιδότηση της τιμής των καυσίμων στην αντλία», σημείωσε.

Τόνισε πως παρά τις πιέσεις, ο ίδιος είναι αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και συμπλήρωσε πως το οικονομικό επιτελείο είναι εκείνο που έχει τα δεδομένα, γνωρίζει το δημοσιονομικό περιθώριο που προκύπτει και θα κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στον πρωθυπουργό για την περαιτέρω ενίσχυση ευάλωτων νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

 

To άρθρο Πέτσας: Η κοινωνία δεν ανέχεται να είναι εκτός φυλακής ο καταδικασμένος για βιασμό Λιγνάδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr