Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Άρις Μπουλούκος – Η Πειραιώς για την απώλεια του αντιστράτηγου

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Άρις Μπουλούκος - Η Πειραιώς για την απώλεια του αντιστράτηγου

«Έφυγε» σε ηλικία 92 ετών από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας και επίτιμος Αντιστράτηγος ε.α, Αριστόδημος (Άρις) Μπουλούκος. Ο εκλιπών φυλακίστηκε, εξορίστηκε και βασανίστηκε στο ΕΑΤ/ΕΣΑ επί δικτατορίας.

Σε συλλυπητήριο μήνυμά της η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του πρώην βουλευτή του κόμματος, Άρι Μπουλούκου:

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος, επίτιμο Αντιστράτηγο ε.α. Αριστόδημο (Άρι) Γεωργίου Μπουλούκο.

Γεννήθηκε το 1932 στην Καλαμάτα και ήταν απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Αποτάχθηκε για τη συμμετοχή του στην υπόθεση «ΑΣΠΙΔΑ» και πρωτοστάτησε στους αγώνες κατά της δικτατορίας, για τους οποίους φυλακίστηκε, εξορίστηκε και βασανίστηκε στο ΕΑΤ/ΕΣΑ.

Από το 1977 έως το 1990 υπηρέτησε ως βουλευτής, με συνέπεια και ήθος την ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Μεσσηνία, καθώς και τη B’ Περιφέρεια Αθηνών στις οποίες εκλεγόταν και αγωνίστηκε σταθερά για τα συμφέροντα της χώρας μας.

Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων και Πρόεδρος της Ένωσης Τέκνων, Συγγενών και Φίλων Άταφων Νεκρών του Έπους 1940-41.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

To άρθρο Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Άρις Μπουλούκος – Η Πειραιώς για την απώλεια του αντιστράτηγου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr