Παρασκευή
09.12.2022

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Το δήθεν επιτελικό κράτος αποδείχτηκε παρακράτος – Σαν πολλά νόμιμα λάθη μαζεύονται»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Το δήθεν επιτελικό κράτος αποδείχτηκε παρακράτος – Σαν πολλά νόμιμα λάθη μαζεύονται»

Δημοσίευμα στο οποίο γίνεται λόγος για παγίδευση κινητών τηλεφώνων υπουργών της κυβέρνησης, που δεν απολάμβαναν της εμπιστοσύνης του πρώην γραμματέα του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη σχολίασε με αιχμηρό τρόπο και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. 

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ σχολίασε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» τονίζοντας ότι προστίθεται «άλλη μια ψηφίδα στο συγκεντρωτικό και παρωχημένο μοντέλο με το οποίο ασκεί τη διακυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το δήθεν επιτελικό κράτος αποδείχτηκε παρακράτος, που δεν διστάζει να προβαίνει σε παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων και να αφήνει ελεύθερα τα στελέχη του να παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα funds σε βάρος δανειοληπτών».

Επίσης επισημαίνει εκ νέου ότι «το απόρρητο δεν μπορεί να δημιουργεί ανεξέλεγκτες νησίδες στο κράτος υπεράνω του νόμου, κάτι που έγινε αντιληπτό από τις φερόμενες δηλώσεις της εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου, που έφτασε στο σημείο να πει ότι θα παρακολουθούσε και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στο σχόλιο του, δηλώνει σταθερά προσηλωμένο στη θέση του να πέσει άπλετο φως καθώς υποστηρίζει πως όλα αυτά υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον και τους δημοκρατικούς θεσμούς. «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις. Σαν πολλά “νόμιμα λάθη” δεν μαζεύονται;», καταλήγει το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

To άρθρο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Το δήθεν επιτελικό κράτος αποδείχτηκε παρακράτος – Σαν πολλά νόμιμα λάθη μαζεύονται» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr