Πάνω από 100.000 ραντεβού σε μια μέρα έκλεισαν οι ηλικίες 40-44

Πάνω από 100.000 ραντεβού σε μια μέρα έκλεισαν οι ηλικίες 40-44

Την ικανοποίησή του που  μέσα σε μία μέρα, από χθες μέχρι σήμερα, έκλεισαν ραντεβού πάνω από 100.000 πολίτες στις ηλικίες 40-44 ετών εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, που επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου το εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας. Όπως τόνισε, «αυτό δείχνει την τεράστια βούληση και το ενδιαφέρον που υπάρχει από όλους τους Έλληνες, σε κάθε ηλικία, να κλείσουν ραντεβού και να εμβολιαστούν».

Κατά τον κ. Κικίλια, είναι επίσης εμφανές ότι οι υγειονομικοί δουλεύουν με επαγγελματισμό, με αυταπάρνηση και, κυρίως, αντιμετωπίζουν τους πολίτες με αξιοπρέπεια και σεβασμό, «με τον τρόπο που θέλουμε να λειτουργεί το Δημόσιο στη σχέση του με τους πολίτες».

Ο υπουργός υπογράμμισε πως «είναι παράδειγμα πλέον ο τρόπος με τον οποίο εμβολιάζουμε σε όλη τη χώρα, του πώς πρέπει να εννοείται η σχέση ελληνικού Δημοσίου και πολίτη, στην παροχή υπηρεσιών – στην περίπτωσή μας υπηρεσιών υγείας. Θα συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε με αυτούς και ακόμα πιο ταχείς ρυθμούς» επανέλαβε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/NIKITAS KOTSIARIS ART PHOTOGRAPH

«Ευελπιστώ ότι η Καλαμάτα και η Μεσσηνία θα έχουν μια πολύ καλή τουριστική περίοδο. Γι’ αυτό ζήτησα από όλους τους φορείς να προσπαθήσουμε ενωμένοι. Να συνεχίσουμε να κάνουμε πολλά τεστ στους συμπολίτες μας, να εμβολιάζουμε με αυτούς τους ρυθμούς και να προσέχουμε όλοι τους κανόνες Δημόσιας Υγείας, έτσι ώστε να έχουμε ένα επιτυχημένο καλοκαίρι και τουριστική περίοδο, η οποία να μπορεί να προχωρήσει παρακάτω και στους φθινοπωρινούς μήνες.

Ο Νομός Μεσσηνίας και η περιοχή έχει όλα τα εχέγγυα και τις δυνατότητες να προσελκύσει πολύ κόσμο για μια μεγάλη χρονική περίοδο. Πάνω απ’ όλα, όμως, με ασφάλεια και με γνώμονα τη Δημόσια Υγεία.

Συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική προσπάθεια που έχετε κάνει και κάνουμε όλοι μαζί» είπε ο υπουργός Υγείας.

Πηγή: Naftemporiki.gr