Οριστικό: Στις 10 Μαΐου η τηλεμαχία των «6» – Απορρίφθηκε η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για debate Μητσοτάκη – Τσίπρα

Debate για εκλογές ΚΙΝΑΛ

Οριστικοποιήθηκε η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών των 6 κομμάτων που μετέχουν στη Βουλή, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Άκη Σκέρτσου, μετά το τέλος της συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής, η τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου, στις 9 το βράδυ.

«Συμφωνήσαμε να πραγματοποιηθεί μια τηλεμαχία, ένας διάλογος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. Στις 10 Μαΐου, το βράδυ, στις 21.00. Εκεί νομίζω ότι θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης, αλλά και τις θέσεις που έχουν τα υπόλοιπα κόμματα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Σκέρτσος.

Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «η θέση του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τη διενέργεια ενός δεύτερου debate, απορρίφθηκε κατηγορηματικά απ’ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ως μια θέση, η οποία δεν εμπεριέχει όρους ισοτιμίας προς τα υπόλοιπα κόμματα».

«Επιδιώκουμε τη σύγκριση και όχι τη σύγκρουση, τον πολιτισμένο πολιτικό διάλογο χωρίς οξύτητα, χωρίς αποκλεισμούς. Με ισοτιμία, με σεβασμό στους κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ώστε να καταδειχθεί που βρισκόμασταν το 2019, που βρισκόμαστε το 2023 και ποιο κόμμα διαθέτει την προγραμματική πρόταση, για να κάνουμε περαιτέρω βήματα και άλματα προς τα εμπρός», αναφέρει ακόμη στην δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας.

 

 

To άρθρο Οριστικό: Στις 10 Μαΐου η τηλεμαχία των «6» – Απορρίφθηκε η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για debate Μητσοτάκη – Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr