Οικονόμου για Τσίπρα: Έσπασε κάθε ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας

Οικονόμου για Τσίπρα: Έσπασε κάθε ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας

«Είμαστε φιλεργατικοί στην πράξη και όχι στη θεωρία όπως ο κ. Τσίπρας», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντησή του με την Ομοσπονδία Τουρισμού-Επισιτισμού.

Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε, επίσης, τον Αλέξη Τσίπρα για «ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας», σχετικά με τα όσα είπε για τους εργαζόμενους στον τουρισμό.

Η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

«Ο κ. Τσίπρας έσπασε σήμερα κάθε ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας. Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του, το γεγονός είναι αδιαμφισβήτητο: ως αποτέλεσμα της συστηματικής μας προσπάθειας για τη μείωση της ανεργίας, σήμερα η προσφορά θέσεων εργασίας είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση σε αρκετούς δυναμικούς κλάδους της οικονομίας μας. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν δουλειές και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους. Έχουμε ακόμη βέβαια πολλή δουλειά μπροστά μας για να μειώσουμε την ανεργία και να βελτιώσουμε τις εργασιακές συνθήκες ακόμα περισσότερο.

Προσπαθούμε συνεχώς με σχέδιο και επιμονή, όπως και για την απαρέγκλιτη τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, όπου έχουν γίνει σημαντικά βήματα και θα γίνουν ακόμη περισσότερα. Παράλληλα έχουμε αυξήσει σημαντικά τον βασικό μισθό, θεσμοθετήσαμε μέτρα εξισορρόπησης της επαγγελματικής με την οικογενειακή ζωή και είμαστε βέβαιοι ότι οι μισθοί θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, ώστε να έχουν όλοι μεγαλύτερη συμμετοχή στο μέρισμα ανάπτυξης.

Καμιά σύγκριση δεν μπορεί να γίνει με την εποχή ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε φιλεργατικοί στην πράξη και όχι στη θεωρία όπως ο κ. Τσίπρας».

To άρθρο Οικονόμου για Τσίπρα: Έσπασε κάθε ρεκόρ διαστρέβλωσης και προπαγάνδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr