Οικονόμου: «Εκλογές από τον Απρίλιο και μετά» – «Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με Βελόπουλο»

Οικονόμου: «Εκλογές από τον Απρίλιο και μετά» - «Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με Βελόπουλο»

«Παραμένουμε σταθεροί σε αυτό που από την αρχή είπε ο πρωθυπουργός: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Οποιαδήποτε στιγμή από τον Απρίλιο και μετά», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ως προς τον αν κρίνει ως πιο επικίνδυνο ή λιγότερο επικίνδυνο το διάστημα ανάμεσα στις πρώτες και τις δεύτερες εκλογές για μια επιθετική ενέργεια από την πλευρά της Τουρκίας, σημείωσε: «Δεν έχουμε τέτοιες ενδείξεις ώστε να μας φοβίζει κάτι (…) Η χώρα ωστόσο είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση.

Για το αν πρόκειται να ζητηθεί συναίνεση των κομμάτων για να παραμείνουν οι Δένδιας και Παναγιωτόπουλος ως υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας αντίστοιχα, σε υπηρεσιακή κυβέρνηση: «Πηγαίνοντας προς τις εκλογές θα το δούμε».

«Παραμένουμε σταθεροί σε αυτό που από την αρχή είπε ο πρωθυπουργός: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας. Οποιαδήποτε στιγμή από τον Απρίλιο και μετά (…) Έχουμε μια εκλογική αναμέτρηση δύο φάσεων λόγω της απλής αναλογικής» πρόσθεσε ακόμα.

Ερωτηθείς για τα σημερινά λεγόμενα του κ. Γεραπετρίτη που είπε ότι «είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ισχυρή κυβέρνηση χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας σε μια προγραμματική βάση» και για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με άλλα κόμματα, σημείωσε: «Θα επιδιώξουμε μια ισχυρή εντολή. Η ΝΔ έχει ισχυρή πιθανότητα για αυτοδυναμία (…) Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον κ. Βελόπουλο (…) »

 

To άρθρο Οικονόμου: «Εκλογές από τον Απρίλιο και μετά» – «Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με Βελόπουλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr