Παρασκευή
09.12.2022

Οικονόμου απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ για Predator: Να πάτε στη Δικαιοσύνη και να καταθέσετε πρόταση μομφής

Οικονόμου απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ για Predator: Να πάτε στη Δικαιοσύνη και να καταθέσετε πρόταση μομφής

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία ο Γιάννης Οικονόμου «δεν διέψευσε ότι μπορεί υπουργοί να παρακολουθούνταν και με επίσημη επισύνδεση από την ΕΥΠ εκτός από το κακόβουλο λογισμικό», απάντησε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε ότι «στο πολιτικό μας σύμπαν δύο πράγματα είναι άπειρα: Η εμπάθεια και η διαστρέβλωση λόγων και γεγονότων στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ» και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να φέρει στη Δικαιοσύνη «στοιχεία γι’ αυτά που ισχυρίζεται και υπονοεί» και να καταθέσει πρόταση μομφής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι «στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανέφερα το θεσμικά αυτονόητο: Ότι ο Πρωθυπουργός δεν εμπλέκεται στο έργο της ΕΥΠ, πόσο μάλλον στο ζήτημα των νόμιμων επισυνδέσεων» και σημείωσε ότι «ο Πρωθυπουργός ενημερώνεται από την ΕΥΠ μόνον εάν υπάρξουν ευρήματα, για τα οποία η Υπηρεσία κρίνει ότι πρέπει να τον ενημερώσει».

Ο κ. Οικονόμου συμπλήρωσε: «Και εν πάσει περιπτώσει, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στοιχεία γι’ αυτά που ισχυρίζεται και υπονοεί, για τα οποία η Κυβέρνηση δεν διαθέτει καμία πληροφορία, ας τα φέρει στη Δικαιοσύνη και το προσκήνιο».

Τέλος, αναφερόμενος στην παρουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή είπε:

«Όσο για την παρουσία του Πρωθυπουργού στη Βουλή, ας μην ανησυχούν. Πολύ σύντομα θα απαντήσει και πάλι – συνολικά και θεσμικά – για τα ζητήματα αυτά στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Εάν ο κ. Τσίπρας ανυπομονεί και νιώθει τόσο έτοιμος, ας καταθέσει πρόταση μομφής, όπως άλλωστε είχε κάνει με αφορμή μια χιονόπτωση».

To άρθρο Οικονόμου απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ για Predator: Να πάτε στη Δικαιοσύνη και να καταθέσετε πρόταση μομφής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr