«Οι Αρχές στην Ελλάδα λειτουργούν θεσμικά και αποτελεσματικά» – Τι είπε ο Γιάννης Οικονόμου για τη δολοφονία Καραϊβάζ

«Οι Αρχές στην Ελλάδα λειτουργούν θεσμικά και αποτελεσματικά» - Τι είπε ο Γιάννης Οικονόμου για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Σε δήλωση για τις συλλήψεις σχετικά με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε ο Γιάννης Οικονόμου, σημειώνοντας πως οι Αρχές στη χώρα λειτουργούν θεσμικά και αποτελεσματικά.

Συγκεκριμένα, με δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Οικονόμου, τόνισε: «Η ελληνική αστυνομία, με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, προχώρησε αποφασιστικά στην κατεύθυνση της εξιχνίασης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αποδείχθηκε, για πολλοστή φορά, ότι οι Αρχές στον τόπο μας λειτουργούν θεσμικά και αποτελεσματικά».

«Κι αυτό είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους – εντός και εκτός Ελλάδας- δοκίμασαν να κάνουν άθλια πολιτική σπέκουλα, συνδέοντας την τραγική δολοφονία τάχα με θέματα ελευθερίας του Τύπου, ώστε να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη σε βάρος της διεθνούς υπόληψης της Ελλάδας. Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και όσοι στηρίζονται σε αυτό εκτίθενται» προσθέτει ο Γιάννης Οικονόμου.

To άρθρο «Οι Αρχές στην Ελλάδα λειτουργούν θεσμικά και αποτελεσματικά» – Τι είπε ο Γιάννης Οικονόμου για τη δολοφονία Καραϊβάζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr