Ο Τσακαλώτος στηρίζει Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ! «Την Κυριακή υπάρχει μόνο ένα σχέδιο»

Ο Τσακαλώτος στηρίζει Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ! «Την Κυριακή υπάρχει μόνο ένα σχέδιο»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε την στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου για τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσακαλώτος τονίζει μεταξύ άλλων πως στον δεύτερο γύρο της Κυριακής όπου θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει μόνο ένα σχέδιο, υπονοώντας αυτό της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ άφησε αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου είναι η εξής: Την Κυριακή, κανονικά, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σχέδια. Κανονικά.Αλλά αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι τελικά μόνο ένα σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος. Σχέδιο που θα μπορούσε να συζητηθεί σε συνέδριο, όπου οι σύνεδροι θα μπορούσαν να προτείνουν αφαιρέσεις προσθέσεις ή τροποποιήσεις.

Και εκεί θα έβγαιναν οι αναγκαίες συνθέσεις. Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε σχέδιο αλλά μια πρόταση: «ψηφίστε με γιατί μπορώ να κερδίσω, γιατί είμαι πετυχημένος, γιατί έχω προσόντα… εμπιστευτείτε με».Δεν το λες και στρατηγική νίκης επί μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, όπως εκφράζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

To άρθρο Ο Τσακαλώτος στηρίζει Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ! «Την Κυριακή υπάρχει μόνο ένα σχέδιο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr