Ο Στέφανος Κασσελάκης με νέο κλιπάκι απαντάει στους επικριτές του: Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός

Ο Στέφανος Κασσελάκης με νέο κλιπάκι απαντάει στους επικριτές του: Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός

Με ένα νέο βιντεάκι, ο Στέφανος Κασσελάκης που χθες ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται να απαντήσει στους επικριτές του. Και η αλήθεια είναι πως, μετά τη χθεσινή -πρώτη επίσημη- ομιλία του στα Χανιά, δεν είναι και λίγοι…

Για τα σχόλια που προκάλεσε η φράση «δεν ξέρω» που είπε κάποια στιγμή από τα Χανιά, προκάλεσε πολλά από τα αρνητικά σχόλια. Ο Στέφανος Κασσελάκης λοιπόν, στο νέο βιντεάκι του, απαντά:

«Χθες εδώ στα Χανιά έδωσα μία συνέντευξη όπου είπα «δεν ξέρω, θα επανέλθω». Πω πω… Τραγικό πράγμα για έναν πολιτικό να λέει: Δεν ξέρω κάτι, θα επανέλθω»! αναφέρει ειρωνικά.

Και εξηγεί: «Καταρχάς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Εγώ προέρχομαι από την εργασία και την κοινωνική ζωή. Όλοι αυτοί λοιπόν που είναι επαγγελματίες πολιτικοί και που ξέρουν τα πάντα, για ποιο λόγο μάς έχουν φέρει σε μία χώρα όπου έχουμε πανάκριβο ρεύμα, τρένα να συγκρούονται μεταξύ τους, έχουμε την πιο μεγάλη φωτιά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»;

«Ο λαός δικαιούται ένα άτομο στην ηγεσία που να λέει την αλήθεια»

«Εγώ έβαλα προτάσεις οι οποίες με εκφράζουν σαν αρχή. Και τις έβαλα μπροστά, φανερά, στον κόσμο για διαβούλευση. Ο λαός δικαιούται να έχει ένα άτομο στην ηγεσία που θα του λέει την αλήθεια. Ένα άτομο που όταν δεν ξέρει κάτι, θα ξέρει πώς να λάβει την απάντηση. Οποιοσδήποτε έχει περάσει από επιχειρείν και έχει πάρει ρίσκο σε κάτι στη ζωή του, ξέρει ότι το να λες «δεν ξέρω» και να βρίσκεις την απάντηση είναι ο τρόπος με τον οποίο δεν κάνεις λάθη. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να έχεις καλή κρίση, καλή διαχειριστική ικανότητα. Πρέπει να έχει συμβούλους που να έχουν πολιτική κατεύθυνση, να έχουν ενσυναίσθηση, να έχουν καρδιά».

Και ο Στέφανος Κασσελάκης καταλήγει: «Έχετε τον λόγο μου: θα σας λέω την αλήθεια. Έχω καθαρά χέρια. Όσο και να μας χτυπάνε οι άλλοι, όσο και να θέλουν να αμαυρώσουν το όνομα ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει καμία εξάρτηση. Εσείς μου δίνετε δύναμη. Δεν είμαι τίποτα χωρίς εσάς».

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης με νέο κλιπάκι απαντάει στους επικριτές του: Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr