Ο Πέτρος Παππάς έγινε ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την υποψηφιότητά Κασσελάκη

Ο Πέτρος Παππάς έγινε ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την υποψηφιότητά Κασσελάκη

Ο Πέτρος Παππάς έγινε ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Πέτρος Παππάς αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «ένας άνθρωπος με παιδεία, όρεξη για δουλειά, δυναμισμό, ενσυναίσθηση και θαυμαστή επαγγελματική πορεία, αποτελεί την πρόταση εκείνη που μπορεί να οδηγήσει την Προοδευτική Παράταξη στο άλμα που χρειάζεται να κάνει προς το μέλλον».

Υπενθυμίζεται πως με ένα βίντεο 4 λεπτών ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης – που είναι και ο βασικός υποστηρικτής του – φαίνεται ότι ρύθμισε όλα τα τεχνικά θέματα και βρήκε τις 30 υπογραφές στελεχών της ΚΕ που χρειάζονταν προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι υποψήφιος.

Έτσι πλέον είναι υποψήφιος, με στελέχη και μέλη του κόμματος να τον στηρίζουν, και πλέον να έχει και βουλευτική στήριξη.

To άρθρο Ο Πέτρος Παππάς έγινε ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την υποψηφιότητά Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr