Ο Κασσελάκης για καφέ με τη Χρύσα Αράπογλου και θέα το λιμάνι της Καλαμαριάς – Φωτογραφίες από το τετ α τετ

Ο Κασσελάκης για καφέ με τη Χρύσα Αράπογλου και θέα το λιμάνι της Καλαμαριάς - Φωτογραφίες από το τετ α τετ

Τετ α τετ είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τη νεοεκλεγμένη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου με φόντο το παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στεφάνου Κασσελάκη με την νέα δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου βρέθηκε το παραλιακό μέτωπο της περιοχής.

Ο κ. Κασσελάκης συναντήθηκε με την κ. Αράπογλου και μέλη της παράταξής της, «Καλαμαριά μητέρα πόλη», σε καφέ με θέα το λιμάνι, όπου εξετάστηκαν οι ανάγκες των κατοίκων.

Η νέα δήμαρχος έθεσε επί τάπητος τα προβλήματα της Καλαμαριάς, τονίζοντας ότι το παραλιακό μέτωπο πρέπει να διεκδικηθεί και να κρατηθεί ενιαίο.

Από τη νέα δήμαρχο τονίστηκε, επίσης, η ανάγκη ενιαίου σχεδίου σε όλο το μέτωπο της Καλαμαριάς, ώστε να παραμείνει αδόμητο και πράσινο.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει ερώτηση στη Βουλή και θα αναδείξει και ο ίδιος προσωπικά το ζήτημα.

Δείτε φωτογραφίες της Eurokinissi:

πληροφορίες thesstoday.gr

To άρθρο Ο Κασσελάκης για καφέ με τη Χρύσα Αράπογλου και θέα το λιμάνι της Καλαμαριάς – Φωτογραφίες από το τετ α τετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr