Παρασκευή
12.07.2024

Νικήτας Κακλαμάνης για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν πρόκειται να πάω στη συνάντηση για το «μασάζ»

Νικήτας Κακλαμάνης για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν πρόκειται να πάω στη συνάντηση για το «μασάζ»

«Είμαι στη ΝΔ 60 χρόνια, δεν πρόκειται να πάω στη συνάντηση για το “μασάζ”. Δεν δέχομαι να με ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα ένας υπουργός που γνώρισα μόλις πριν μερικά χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να συνεδριάσει όσες ώρες χρειαστεί για να συζητηθεί το ζήτημα», τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (13.1.2024) στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και το κυβερνητικό «μασάζ» στους βουλευτές της ΝΔ για το ζήτημα.

«Είμαι στην Βουλή από το 1990, με εξαίρεση μια πενταετία που ασχολήθηκα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν δέχομαι να με ενημερώσει για ένα τόσο σημαντικό θέμα όσο η ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια ένας υπουργός, που είναι ικανός, αλλά τον γνώρισα μόλις πριν μερικά χρόνια.

Εγώ είμαι στην παράταξη 60 χρόνια και δεν πρόκειται να πάω την Δευτέρα στην συνάντηση για το “μασάζ”. Πρέπει να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και να συνεδριάσει όσες ώρες χρειαστεί για να συζητηθεί το ζήτημα», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, στα γραφεία της Ν.Δ. στην οδό Πειραιώς, καλείται, σε δύο γκρουπ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να ενημερωθεί αναλυτικά για το περιεχόμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας.

Την εισήγηση έχει αναλάβει να κάνει ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, με τη «βοήθεια» και των δύο αντιπροέδρων του κόμματος. Τη Δευτέρα θα παραστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και την Τρίτη ο Κωστής Χατζηδάκης.

To άρθρο Νικήτας Κακλαμάνης για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν πρόκειται να πάω στη συνάντηση για το «μασάζ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr