Νέα Γενιά Πιστωτικών Καρτών από την Εθνική Τράπεζα

Νέα Γενιά Πιστωτικών Καρτών από την Εθνική Τράπεζα

Mια νέα γενιά πιστωτικών καρτών λανσάρει η Εθνική Τράπεζα παρέχοντας στους κατόχους τους τη δυνατότητα να αλλάξουν τις καθημερινές τους συναλλαγές αποκτώντας μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερες επιλογές. Η νέα γενιά καρτών, αποπνέουν ανανεωμένη, σύγχρονη εικόνα και διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Με τον τρόπο αυτό η Εθνική Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να επιλέξουν ποια κάρτα ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους, ανεξάρτητα από το οικονομικό τους προφίλ και να τη διαχειριστούν εύκολα μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της Τράπεζας (Internet και Mobile Banking).

Η γκάμα περιλαμβάνει την κάρτα Silver για όλες τις καθημερινές συναλλαγές, την κάρτα Gold που κάνει ξεχωριστές τις στιγμές των αγορών και την κάρτα Black που προσφέρει μοναδικά προνόμια. Σύμφωνα με την Εθνική κάθε ένας από τους κατόχους των καρτών της έχει διαφορετικές ανάγκες αλλά κοινή επιθυμία είναι η επιβράβευσή τους σε κάθε αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τις αγορές τους οι κάτοχοι της νέας γενιάς καρτών της Εθνικής Τράπεζας μπορούν να ταξιδέψουν στην Disneyland στο Παρίσι, να παρακολουθήσουν αγώνες UEFA Champions League, να ζήσουν από κοντά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ή τους αγώνες του Roland-Garos στο Παρίσι.

Η Silver είναι η ιδανική επιλογή για άμεσες και γρήγορες καθημερινές λύσεις πληρωμών, για την εξόφληση των λογαριασμών αλλά και για όλα τα “θέλω” των κατόχων της. Διατιθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και χαμηλή ετήσια συνδρομή στη συνέχεια, δωρεάν πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε σας συναλλαγή, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και δώρο 2.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σε ένα δίκτυο 7.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου. Επίσης με την online διαχείριση της κάρτας μέσα από το Internet και Mobile Βanking της Τράπεζας, όπως παρακολούθηση συναλλαγών, αύξηση ορίου, δήλωση απώλειας ή κλοπής κλπ., οι χρήστες έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κάρτας ανά πάσα στιγμή.

Η Gold αποτελεί το αναβαθμισμένο πακέτο της Εθνικής Τράπεζας που προσφέρει επιπλέον προνόμια. Διατίθεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δυνατότητα απαλλαγής συνδρομής για συνολικές αγορές άνω των €7.000 το χρόνο στη συνέχεια. Για shopping, ταξίδια, φαγητό ή διασκέδαση, η κάρτα Gold κάνει τις απλές στιγμές της καθημερινότητας εμπειρίες ζωής με την δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge. Για προγραμματισμό ταξιδιών, καθώς και για κρατήσεις σε εστιατόρια, θέατρα, συναυλίες, εκδηλώσεις και ξενοδοχεία οπουδήποτε στον κόσμο, ένας εξειδικευμένος σύμβουλος φροντίζει να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και να ξεκλειδώσει έναν κόσμο μοναδικών προνομίων. Τα προνόμια της κάρτας Gold αφορούν δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, δωρεάν ασφάλιση για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν ασφάλιση υπολοίπου για έκτακτα γεγονότα, επιβράβευση με το πρόγραμμα go4more σε κάθε συναλλαγή, δώρο 5.000 go4more πόντους με την πρώτη αγορά, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους πρώτους έξι μήνες και online διαχείριση της κάρτας από το Internet και Mobile Banking της Τράπεζας από όπου και αν βρίσκεται κάποιος η κάρτα Gold αναβαθμίζει κάθε στιγμή.

Η κάρτα Black προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη αξία σε κάθε συναλλαγή, με ένα ολοκληρωμένο πακέτο αποκλειστικών προνομίων. Οι κάτοχοι απολαμβάνουν δωρεάν ασφάλιση σε κάθε ταξίδι, προστασία για online αγορές στην Ελλάδα, δωρεάν προμήθεια συναλλαγών σε ξένο νόμισμα στο εξωτερικό, υψηλότερη επιβράβευση σε επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με αυτόματη ένταξη στο πρόγραμμα Premium go4more και δώρο 10.000 go4more πόντους στην πρώτη σας αγορά. Επιπλέον, με την δωρεάν υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης Mastercard Concierge, μπορεί ο κάθε χρήστης να μετατρέψει κάθε στιγμή σε ξεχωριστή εμπειρία, προσφέροντάς κορυφαίες υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο.

Για να αποκτήσετε την κάρτα της επιλογής σας, κάνετε την αίτησή σας εύκολα και απλά μέσα από το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Πηγή: Naftemporiki.gr