ΝΔ: Ο κύριος Παπανδρέου ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα

ΝΔ: Ο κύριος Παπανδρέου ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει πως ο Γιώργος Παπανδρέου επί της ουσίας επιβεβαιώνει τις υπόγειες επαφές υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Η ΝΔ σημειώνει χαρακτηριστικά πως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας κυβέρνησαν στις χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο κ.Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων. Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα «Πινοσέτ» και «Ολανδρέου»- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ.Τσίπρας και ο κ.Παπανδρέου».

«Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα για μυστική συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει για «συνωμότες».

To άρθρο ΝΔ: Ο κύριος Παπανδρέου ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr