ΝΔ για δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Ο πολακισμός και η στοχοποίηση δικαστών είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας τους

ΝΔ για δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Ο πολακισμός και η στοχοποίηση δικαστών είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας τους

«Ο πολακισμός, με τις εκκαθαρίσεις στη δικαιοσύνη και τη στοχοποίηση δικαστών, είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν κρύβεται» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η ΝΔ αναφέρεται στα όσα είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαντζουράνης σχετικά με την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για τον Νίκο Παππά.

«Σε μια αδιανόητη επίθεση στην ελληνική δικαιοσύνη προχώρησε μέσω δήλωσής του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαντζουράνης. Χαρακτήρισε την αμετάκλητη καταδίκη του κ. Παππά από το ειδικό δικαστήριο ως τη “μεγαλύτερη ντροπή για την ελληνική δικαιοσύνη”, ενώ σχολιάζοντας την εν λόγω ομόφωνη απόφαση της δικαιοσύνης, δήλωσε ότι “όταν μια δικαστική απόφαση λαμβάνεται με πλειοψηφία Τσαουσέσκου, τότε, να είστε σίγουροι ότι έχουν χρησιμοποιηθεί και μέθοδοι Τσαουσέσκου”!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Καλεί τον κ. Τσίπρα να απαντήσει αν συμφωνεί με τον υποψήφιο βουλευτή του και αν απηχεί ο κ. Μαντζουράνης τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη δικαιοσύνη.

«Έτσι αντιλαμβάνονται στην Κουμουνδούρου τη “Δικαιοσύνη παντού”; Με επιθέσεις εναντίον της και στοχοποίηση των λειτουργών της; Με ευθεία αμφισβήτηση ανώτατου ειδικού δικαστηρίου του οποίου η σύνθεση προέκυψε με κλήρωση από ανώτατους δικαστικούς όλων των δικαστικών κλάδων; Με πολακισμό και τραμπισμό α λα γκρέκα;» προσθέτει η ΝΔ.

«Δυστυχώς, όσο και να προσπαθούν να κρύψουν τον κ. Πολάκη, ο πολακισμός, με τις εκκαθαρίσεις στη δικαιοσύνη και τη στοχοποίηση δικαστών, είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν κρύβεται» τονίζει η ΝΔ.

To άρθρο ΝΔ για δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Ο πολακισμός και η στοχοποίηση δικαστών είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr