Παρασκευή
01.07.2022

ΝΔ: «Εξαιρετική ευκαιρία για τον Αλέξη Τσίπρα να διαπιστώσει τη διαφορά του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

ΝΔ: Τα 20 fake news της ομιλίας Τσίπρα στη Βουλή

«Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λέσβο αποτελεί άλλη μια εξαιρετική ευκαιρία, να διαπιστώσει ο ίδιος τη διαφορά ανάμεσα στη δική του καταστροφική διακυβέρνηση και στην τριετία ανάκαμψης του Κυριάκου Μητσοτάκη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νησί.

Η ΝΔ, συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της για τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «του συνιστούμε να επισκεφτεί το νέο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών του Καρά Τεπέ. Αμέσως μετά, μπορεί να περάσει μια βόλτα από τη Μόρια, εκεί που επί των ημερών του βρισκόταν, ο καταυλισμός της ντροπής με χιλιάδες ανθρώπους να ζουν σε άθλιες συνθήκες».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «αν η παραπάνω σύγκριση δεν του αρκεί, μπορεί να συνομιλήσει με τους πολίτες. Θα του εξηγήσουν πώς μειώθηκαν οι ροές, πώς αποσυμφορήθηκαν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ενώ μπορεί να ζητήσει και από το Λιμενικό να του εξηγήσει ότι η θάλασσα έχει σύνορα τα οποία φυλάσσονται. Επίσης, θα πληροφορηθεί ότι δρομολογήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για το φράγμα Τσικνιά ενώ αν επισκεφτεί το Σίγρι, θα δει πώς υλοποιείται άλλο ένα έργο που επί ημερών του είχε παγώσει.

ΥΓ: Μιας και η επίσκεψη θα είναι διήμερη, ας επισκεφτεί και τη Μυτιλήνη. Τα ίδια θα του πουν και εκεί…», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Αλέξη Τσίπρα.

To άρθρο ΝΔ: «Εξαιρετική ευκαιρία για τον Αλέξη Τσίπρα να διαπιστώσει τη διαφορά του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή: Newsit.gr